Недільні богослужіння

Церква — це прихисток від хаосу повсякденного життя. Відвідування церковних зборів дає нам час зосередитися на тому, щоб поклонятися Богу і любити ближнього. Це духовне підживлення і досконалий спосіб зосереджуватися на Ісусі в нашому житті.

Час проведення і розклад церковних зборів відрізняється у різних місцях. Однак спочатку завжди проводяться загальні збори для всіх, після чого люди продовжують навчання в окремих класах відповідно до їхнього віку або загальних інтересів.

Приходьте відвідати богослужіння. Ласкаво просимо усіх відвідувачів!
Знайдіть приход Церкви поруч з вами

Причасні збори

Головні збори для кожної людини називаються причасними зборами. На цих зборах щотижня співають, моляться, а також різні члени Церкви, присутні на зборах, промовляють проповіді (або “виступи”). Але найважливішою частиною цих зборів є прийняття причастя.

Музика і гімни

Коли ми співаємо про Спасителя і багато наших благословень, це допомагає нам відчувати близькість до Бога. Зазвичай на причасних зборах всі присутні співають разом три або чотири гімни. Інколи також є додаткові музичні номери у виконанні хору, невеличкої групи або однієї людини. Деякі гімни можуть здатися вам знайомими, наприклад, “Боже, до Тебе йду” і “Хвала Тобі!”, а деякі будуть для вас новими. І нічого страшного, якщо ви не попадаєте в ноти. Все одно підносьте свій голос у поклонінні разом з нами.

Свідчити одне одному

У першу неділю кожного місяця немає звичайних проповідей. Натомість будь-який член зібрання може вийти на трибуну і висловити свої почуття про євангелію. Коли ми слухаємо про досвід інших і відчуваємо, як Дух Бога сповнює наші серця, наші власні переконання і вірування можуть зміцнюватися.

Недільні класи

До або після причасних зборів проводяться різноманітні уроки для дітей і дорослих, відповідно до віку. Якщо ви хочете відвідати ці додаткові збори, запитайте про це у когось у церкві, і вони з радістю допоможуть вам знайти відповідну кімнату, де проводиться урок.

Попередня стаття
Йти за Ісусом Христом
Наступна стаття
Що таке Книга Мормона?