Недільні богослужіння

Церква — це прихисток від хаосу повсякденного життя. Відвідування церковних зборів дає нам час зосередитися на тому, щоб поклонятися Богу і любити ближнього. Це духовне підживлення і досконалий спосіб зосереджуватися на Ісусі в нашому житті.

Час проведення і розклад церковних зборів відрізняється у різних місцях. Однак спочатку завжди проводяться загальні збори для всіх, після чого люди продовжують навчання в окремих класах відповідно до їхнього віку або загальних інтересів.

Приходьте відвідати богослужіння. Ласкаво просимо усіх відвідувачів!

Причасні збори

Головні збори для кожної людини називаються причасними зборами. На цих зборах щотижня співають, моляться, а також різні члени Церкви, присутні на зборах, промовляють проповіді (або “виступи”). Але найважливішою частиною цих зборів є прийняття причастя.

Музика і гімни

Коли ми співаємо про Спасителя і багато наших благословень, це допомагає нам відчувати близькість до Бога. Зазвичай на причасних зборах всі присутні співають разом три або чотири гімни. Інколи також є додаткові музичні номери у виконанні хору, невеличкої групи або однієї людини. Деякі гімни можуть здатися вам знайомими, наприклад, “Боже, до Тебе йду” і “Хвала Тобі!”, а деякі будуть для вас новими. І нічого страшного, якщо ви не попадаєте в ноти. Все одно підносьте свій голос у поклонінні разом з нами.

Свідчити одне одному

У першу неділю кожного місяця немає звичайних проповідей. Натомість будь-який член зібрання може вийти на трибуну і висловити свої почуття про євангелію. Коли ми слухаємо про досвід інших і відчуваємо, як Дух Бога сповнює наші серця, наші власні переконання і вірування можуть зміцнюватися.

Недільні класи

До або після причасних зборів проводяться різноманітні уроки для дітей і дорослих, відповідно до віку. Якщо ви хочете відвідати ці додаткові збори, запитайте про це у когось у церкві, і вони з радістю допоможуть вам знайти відповідну кімнату, де проводиться урок.

Попередня стаття
Йти за Ісусом Христом
Наступна стаття
Що таке Книга Мормона?